Online en overzichtelijk

De procedure

Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot?
Hieronder vind je de procedure van dit project uitgelegd. Controleer goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld!
We bevinden ons momenteel in stap 3! De Pre-Sale.

Schrijf je in!

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een woning in project ‘Bloemenhof’ dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

selecteer nu je favorieten

De interessefase

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je nu jouw favoriete bouwnummers alvast selecteren én opslaan. Doe je dit, dan heb jij een streepje voor bij de Pre-Sale, die op 24 april om 11.00 uur zal starten. Doe er dus je voordeel mee!

Favorieten selecteren

start pre-sale in april verwacht!

Pre-Sale

Ja! Vanaf dit moment zijn de definitieve verkoopprijzen bekend. Je kunt dus nu je eerder doorgegeven top 5 bij de interessefase nog wijzigen. Of misschien wil je deze top 5 wel laten staan. Aan jou de keus. Belangrijk is dat je in ieder geval de vragenlijst invult die vanaf de start Pre-Sale klaar staat in je account. Volledig ingevulde vragenlijsten doen als eerste mee voor de toewijzing! DePre-Sale duurt tot en met maandag 3 mei a.s. 12.00 uur.

Alles voor elkaar? Dan gaan wij na sluiting van de Pre-Sale de toewijzing verzorgen. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk eerste keuzes toe te wijzen. Je ontvangt bericht van de makelaar of je een woning hebt toegewezen gekregen of niet.

Vul de vragenlijst in!

Start verkoop

Heb je onze Pre-Sale van Bloemenhof gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve week zal de start van onze officiële verkoop plaatsvinden. Woningen die nog beschikbaar zijn, zijn online te vinden. Is er nog een woning vrij die helemaal naar je zin is? Selecteer deze dan in je account en vul de vragenlijst in. De verkopende makelaar zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Check de beschikbare woningen!