Welkom

Bloemenhof | Berkel-Enschot

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen”. “De Enschotse Tuinen” is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Onderdeel van de Enschotse tuinen is het project “Bloemenhof”.

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij. Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.


Voor iedereen

Bloemenhof is onderdeel van uitbreidingsgebied Enschotse tuinen. In deelplan Bloemenhof worden 39 woningen gerealiseerd. Woningen voor zowel starters, doorstromers als senioren.

Alles in de buurt

De gezellige dorpskern, het rijke verenigingsleven, de diverse scholen en de winkelcentra maken van Berkel-Enschot een aangename leefomgeving, met alle dagelijkse behoeften binnen handbereik.

Het project

In het deelplan Bloemenhof worden 39 woningen ontwikkelt, waarvan 3 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 16 (semi)-bungalows, 4 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. Het dorpse karakter komt sterk naar voren in zowel de dorpse verkaveling van het gebied als de dorpse architectuur van de woningen.

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Bloemenhof? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wij brengen jou als eerste op de hoogte!

Inschrijven >>