39 schitterende woningen

Bloemenhof LIVE in verkoop!

Zaterdag 24 april is het zover! We starten met de verkoop van project Bloemenhof! En dat doen we deze keer in een live uitzending. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan meteen om deze start verkoop niet te missen.

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

We gaan in verkoop met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen.
De prijzen starten vanaf circa € 325.000,- v.o.n.

Je kunt zelfs alvast jouw favoriete top 5 doorgeven! Dit is nog niet verplicht, maar je hebt straks wel een streepje voor in de Pre-Sale fase!
En als je op een later tijdstip jouw voorkeur alsnog wil aanpassen, dan kan dat!

Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot?
Hier vind je de procedure van dit project uitgelegd.
Controleer goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld!

De bouwkosten worden momenteel berekend, dus de prijzen zijn nog niet helemaal definitief.
Geef alvast jouw top 5 door en houd je mail in de gaten!
We houden je op de hoogte!

Geef jouw top-5 door!

Perfecte ligging!

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen”.
“De Enschotse Tuinen” is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Onderdeel van de Enschotse tuinen is het project “Bloemenhof”.

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid.
En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij.
Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

De gezellige dorpskern, het rijke verenigingsleven, de diverse scholen en de winkelcentra maken van Berkel-Enschot een aangename leefomgeving, met alle dagelijkse behoeften binnen handbereik.

Geef jouw top-5 door!

Verkoop & informatie

Transparant makelaars
Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg

T. 013 4 676 107
nieuwbouw@tm-makelaars.nl