Verkoop Bloemenhof is gestart!

Het is zover! De verkoop van Bloemenhof is op zaterdag 24 april om 11.00 uur gestart middels een livestream. Dat betekent dat alle verkoopprijzen bekend zijn. Kies je favoriete top 5 en geef die door middels je account. Vergeet niet de vragenlijst in te vullen die ook in je account klaarstaat bij 'vragenlijsten'. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten doen mee met de eerste toewijzing van de woningen. Doorgeven van je favoriete top 5 kan tot maandag 3 mei a.s. Daarna gaan we de woningen verdelen. Wanneer je in aanmerking komt voor een woning neemt de makelaar contact met je op.

Bekijk de video van de verkoop!

Bloemenhof

39 ruime woningen

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

We gaan in verkoop met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi-)bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen.
De prijzen starten vanaf € 340.000,- v.o.n.

Vul de vragenlijst in en geef jouw 1e t/m 5e voorkeur door!
Wanneer je al ingeschreven hebt tijdens de interessefase staat er een nieuwe vragenlijst voor je klaar, genaamd ‘Vragenlijst start verkoop”. Voor het invullen van deze vragenlijst kun je inloggen met je account. Ben je je wachtwoord vergeten? Deze kun je daar ook opnieuw aanvragen.

Door het invullen van die vragenlijst bevestig je jouw deelname aan de Pre-sale van Bloemenhof.
Controleer goed of je alle vragen en jouw gegevens correct hebt ingevuld!

Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot?
Hier vind je de procedure van dit project uitgelegd.

Inschrijven kan tot maandag 3 mei 12.00 uur. Daarna gaan we de woningen toewijzen.
Wanneer je in aanmerking komt voor een woning neemt de makelaar na 3 mei contact met je op.

Geef jouw voorkeuren door!

Perfecte ligging!

Wonen in een dorpse, groene omgeving én genieten van de dynamiek van de stad. Dát vind je in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen”.
“De Enschotse Tuinen” is gelegen aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan.

Onderdeel van de Enschotse tuinen is het project “Bloemenhof”.

Berkel-Enschot is sinds 2019 voorzien van een mooi nieuw “tweede” dorpshart, genaamd “Ons Koningsoord”. “Ons Koningsoord” beschikt over verschillende faciliteiten zoals een cultureel centrum, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, een muziekschool, zorgvoorzieningen, verrassend leuke winkeltjes, een aantal multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid.
En zoek je de drukte van de grote stad, dan zijn de steden Tilburg en ’s-Hertogenbosch dichtbij.
Het centrum van Tilburg bereik je zelfs in minder dan 10 minuten fietsen.

De gezellige dorpskern, het rijke verenigingsleven, de diverse scholen en de winkelcentra maken van Berkel-Enschot een aangename leefomgeving, met alle dagelijkse behoeften binnen handbereik.

Geef jouw top-5 door!

Verkoop & informatie

Transparant makelaars
Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg

T. 013 4 676 107
nieuwbouw@tm-makelaars.nl